Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház - Győr

Támogatói fokozatok

 

 

Minden kedves támogatónknak nagyon szépen köszönjük az önzetlen segtíséget!

 

 

Támogatói fokozatok

Gyémánt fokozatú támogató (10 millió Ft felett)

Arany fokozatú támogató (1 - 10 millió Ft)

Ezüst fokozatú támogató (100 ezer Ft - 1 millió Ft)

Bronz fokozatú támogató (100 ezer Ft alatt)

 

1. Gyémánt fokozatú támogató

Definíció: Az a cég/szervezet/magánszemély, amely Petz Aladár Megyei Oktató Kórházat vagy annak központi alapítványát, a Győri Kórházért Alapítványt pénz-, tárgyi eszköz vagy beruházás formájában az adott naptári évben bruttó 10 millió Ft feletti értékben támogatja.

 

2. Arany fokozatú támogató

Definíció: Az a cég/szervezet/magánszemély, amely Petz Aladár Megyei Oktató Kórházat vagy annak központi alapítványát, a Győri Kórházért Alapítványt pénz-, tárgyi eszköz vagy beruházás formájában egy naptári éven belül bruttó 1 - 10 millió Ft közötti értékben támogatja.

 

3. Ezüst fokozatú támogató

Definíció: Az a cég/szervezet/magánszemély, amely Petz Aladár Megyei Oktató Kórházat vagy annak központi alapítványát, a Győri Kórházért Alapítványt pénz-, tárgyi eszköz vagy beruházás formájában egy naptári éven belül bruttó 100 ezer - 1 millió Ft közötti értékben támogatja.

 

4. Bronz fokozatú támogató

Definíció: Az a cég/szervezet/magánszemély, amely Petz Aladár Megyei Oktató Kórházat vagy annak központi alapítványát, a Győri Kórházért Alapítványt pénz-, tárgyi eszköz vagy beruházás formájában egy naptári éven belül bruttó 100 ezer Ft alatti értékben támogatja.